Att du får ut det mesta av vad Dreams har att erbjuda känns viktigt för oss såklart. Vi använder notifikationer för att kommunicera med dig, för att skicka hejarop och utmaningar. För att sporra dig att nå dina drömmar, helt enkelt. Väljer du att få notifikationer så blir det enklare för dig att se våra meddelanden och vår information till dig.

All känslig information som berör ditt Dreams sparkonto kommunicerar vi bara via appen. Så genom att ha notifikationer påslagna försäkrar du dig om att du får reda på när viktig information från oss finns att läsa i appen. Kontospecifik information i sig skickas aldrig ut i själva notisen utan den finns att läsa inloggad i appen. Så ingen obehörig kan få reda på något känsligt om ditt sparande genom att se dina notiser.