All Collections
Sverige
Så fungerar det
Kan jag skapa egna sparhack?
Kan jag skapa egna sparhack?

Gör dina egna sparhack och spara på ditt sätt

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Självklart kan du bestämma själv hur du sparar, det är busenkelt att vara kreativ och skapa egna sparhack! Hur ser din vardag ut? Skippar du helst plastpåsen på mataffären för att istället ta med egen eller cyklar du till jobbet? Anpassa Dreams efter ditt liv och gör sparandet personligt (och roligt)! 

Du skapar enkelt ditt sparhack genom att klicka på Spara-knappen nere till höger på hemskärmen och sedan på plustecknet uppe i högra hörnet inne på sparamenyn. Du kan välja att göra det till ett manuellt sparhack (som man använder för att klicka på när man vill göra en engångsöverföring), eller ett autospar där du kan välja om du vill att ditt sparhack ska dra pengar varje vecka eller varje månad så att du kommer igång med ett månadsspar.

Lägg till en egen bild, namnge ditt sparhack, bestäm summa, ange om det ska dras per vecka/månad eller vara manuellt och lägg kanske till en beskrivning (frivilligt) sen är ditt skräddarsydda sparhack skapat!

Du finner sen ditt sparhack längst ner i sparamenyn, under alla de andra sparhacken. Ifall du vill aktivera det i flera drömmar så går det självklart fint.

Did this answer your question?