Självklart kan du bestämma själv hur du sparar, det är busenkelt att vara kreativ och skapa egna sparhack! Hur ser din vardag ut? Skippar du helst plastpåsen på mataffären för att istället ta med egen eller cyklar du till jobbet? Anpassa Dreams efter ditt liv och gör sparandet personligt (och roligt)!

Du skapar enkelt ditt sparhack genom att klicka på "SPARA" intill drömbilden och sedan på plusset uppe i hörnet av skärmen. Du gör det till antingen ett manuellt sparhack (som man använder för att klicka på när man vill göra en engångsöverföring), eller ett autospar där du kan välja om du vill att ditt sparhack ska dra pengar varje vecka eller varje månad automatiskt.

Lägg till en egen bild, namnge ditt hack, sätt summa, ange om det ska dras per vecka/månad eller vara manuellt och lägg kanske till en beskrivning (frivilligt) sen är ditt skräddarsydda sparhack skapat!

Du finner sen ditt sparhack i listan bland resten av sparhacken, ifall du vill aktivera det i flera drömmar så går det självklart fint!