Du kan komma igång med Dreams så länge som du...

• Fyllt 18 år
  • Har svenskt BankID
  • Är folkbokförd i Sverige (eller har konto hos Ålandsbanken sedan tidigare).
  • Inte haft ett konto hos Dreams tidigare som du raderat

Eftersom vi behöver få tag på dina personuppgifter för att kunna öppna upp ditt Dreamskonto så fungerar det inte om du har skyddad identitet eller adress.

Strular det när du lägger in ditt lönekonto och du ser "Allt är klart" gång på gång? Kanske är det något ovan som inte stämmer, och ditt BankID blir inte kopplat.

Allt stämmer, hur hittar jag appen?

Dreams finns för både iOS och Android, vi stödjer alltså dessa plattformar. Appen kan laddas ned från svenska App Store eller svenska Google Play Store

Vad gäller operativsystem så måste din iPhone eller iPad ha minst iOS 11 installerat och för Android krävs minst version Lollipop (5.0) och helst en skärmupplösning på 1280x720 pixlar.

Använder du iPad, kom ihåg att filtrera till "Endast iPhone" när du söker.

Så länge detta stämmer in på dig, så kan du bli en del av Dreams. Är det så att du fastnar i en loop i onboardingen, så är det möjligtvis så att något ovan nämnt stoppar.

I nuläget kan vi tyvärr inte återöppna avslutade konton, så om du varit kund innan och försöker att registrera dig på nytt kommer det tyvärr inte fungera. Detta är självklart en funktion vi gärna vill ska bli möjlig och vi jobbar på det!

Men lycka till med onboardingen och varmt välkommen till drömlandet! ✨