Skuldfri / refinansiering
Hur betalar jag av mitt samlingslån?
Updated over a week ago

Dreams hjälper dig att sätta upp en månadsbetalning som dras automatiskt varje månad. När du ansöker om refinansiering görs en individuell bedömning som avgör hur mycket du behöver betala i månaden. Låneerbjudandet presenteras i slutet av ansökningsprocessen.

Din månadskostnad är fast och kommer att dras oavsett hur mycket du överför utöver detta. Om du önskar att göra en extra överföring klickar du på skapa en engångsöverföring, välj överför till din lånfri dröm och skriver in en valfri summa.

Du kan också aktivera ett eller flera sparhack till din lånfri dröm. Då kan du på ett snabbare och roligare sätt överföra en summa utöver den fasta månadsbetalningen.