Avslutter du kontoen din hos Dreams, betales ikke månedsavgiftene tilbake. Det gjelder også selv om du nettopp allerede har betalt for den aktuelle måneden.

Som ny kunde får du teste Dreams gratis i 30 dager.

Did this answer your question?