Dreams Gjeldfri
Hvorfor velge Dreams Gjeldfri?

Fordi den beste sparingen er å bli kvitt gjelden sin

Updated over a week ago

Dreams har gjort sparing enklere. Nå vil vi gjøre det samme med nedbetaling av gjeld.

Den beste måten å spare på, er å først bli kvitt gjelden sin. Flere lån i forskjellige banker blir raskt store summer. Selv om det skyldige beløpet i utgangspunktet ikke var så høyt, vil de påløpende rentene fort gjøre det dyrt med kredittkort og smålån.

Med fokus på hvordan vi som mennesker tenker rundt penger og hva de kan gi oss, har vi i Dreams funnet en løsning som vi ser fungerer.

De som bruker Dreams:

• 2 av 3 føler de har fått bedre kontroll på økonomien sin

• sparer i gjennomsnitt 1250 kr mer hver måned

Med Dreams Gjeldfri kan du få nominell rente fra 7,9 %.

Med Dreams Gjeldfri kan betale ned ekstra på lånet ved hjelp av våre Sparehacks. Her har vi flere forskjellige å velge mellom. Det som gjelder for dem alle, er at de vil gjøre det enklere for deg å spare små summer her og der - som du knapt merker at forsvinner fra kontoen din. I det lange løp kan disse ha stor innvirkning på hvor fort du får betalt ned gjelden din. Vi har både manuelle og automatiske sparehacks.

Det du sparer opp som ekstra innbetalinger blir betalt inn i tillegg til ditt faste månedlige avdrag.

Lurer du kanskje på?

Hvordan søker jeg?
Hvem kan søke?
Hvor mye kan jeg refinansiere?