Detta är en av alla triggers

Under Herr- och Damallsvenskan 2019 kan du och dina vänner aktivera era favoritlag och se vem som sparar mest under säsongen!

När det lag du hejjar på och har aktiverat genom triggern Sparligan gör mål så sparas det 100 kr i appen till din dröm. Se tabellen och vilket lag som leder just nu på www.sparligan.se

Du kan ändra summan som dras om en annan passar dig bättre, genom att klicka på symbolen till triggern och sen välja Ändra.

Självklart kan du avsluta Sparligan när du vill ⚽

_______________

Precis som alla andra triggers som vi har så är de till för att på ett roligt sätt öka sitt sparande. För att få veta mer hur våra triggers fungerar så kan du klicka på dem och scrolla neråt ett snäpp så får du upp en beskrivning på vad just den triggern gör.