Portionen under tian

Matinspiration och sparande på samma gång

Updated over a week ago

Detta är en av alla triggers

Portionen under tian är en matblogg som gör vegetariska och klimatsmarta veckomatsedlar där alla recept kostar mindre tio kronor per portion.

Vi har gjort ett samarbete och du kan genom det aktivera triggern i appen och spara 300 kr/månad till din dröm. Samtidigt får du en gång i månaden en matsedel med inköpslista direkt på mailen med 7 middagar för 4 personer som kostar ungefär 300 kr. Stay cheap!

Du kan självklart ändra summan som sparas genom denna trigger om du tex känner att du sparar mer än 300 kr i månaden på att följa matsedeln jämfört med din vanliga matlagning, genom att klicka på symbolen till triggern och sen välja Ändra.

Självklart kan du avsluta Portionen under tian när du vill 🍅

_______________

Precis som alla andra triggers som vi har så är de till för att på ett roligt sätt öka sitt sparande. För att få veta mer hur våra triggers fungerar så kan du klicka på dem och scrolla neråt ett snäpp så får du upp en beskrivning på vad just den triggern gör.