Sjävklart ska det vara enkelt att ha översikt på sitt sparande i appen och det kan därför vara bra att hitta till listan med transaktionshistoriken.

Du finner den om du i hemvyn klickar på totalsaldot och sen väljer Se överföringar.
Här listas alla transaktioner från idag och bakåt i tiden, och man ser tydligt statusen på dem. I ovankant kan du välja om du vill se Alla tillsammans eller uppdelat Per dröm.

Ett bra tips är att kika i denna lista när man är osäker på om en överföring har lyckats eller inte (kanske har man lagt märke till att saldot är mindre).