«Triggere» er hva vi kaller våre små hjelpere, som skal gjøre det å spare med Dreams både lettvint og moro.

Når er trigger blir aktivert vil den automatisk spare penger for deg. De settes over fra bankkontoen du registrerer når du begynner å spare, og inn på valgte drøm. Beløpet som settes over, vil variere ut ifra hvilket mål du har satt - og hvilken trigger du velger. Du kan når som helst velge å stoppe en trigger.

Hos Dreams har vi ett bredt utvalg av triggere, fordi vi vet at vi som mennesker sparer forskjellig. Kanskje trenger du din egen Autopilot, som gjør hele jobben for deg? Eller kanskje du syns det er spennende å se hvor langt du kan komme med Everest? For å lese mer om de forskjellige triggerne, trykk på den du vil lese om under - eller sjekk dem ut i appen. Vi tørr å vedde på at du finner minst én som passer for deg!

Triggere kan aktiveres i hver enkelt drøm, og du kan velge å ha én eller flere.

Våre ulike triggere er: 50/50, All in, Autopilot, Everest, Følg børsen, Hermeape, Kalenderkaos, Månegal & Tyven

_______________

Hvordan du aktiverer en trigger:

Finn frem appen, og klikk «Spar» på en av drømmene dine. Her får du en rekke valg av forskjellige metoder å spare på. «Triggere» er en av dem, og trykker du på «Vis alle» får du opp hele listen. Så er det egentlig bare å velge å vrake! For å lese mer om en spesiell trigger trykker du på navnet, og om du vil aktivere den trykker du på «Start» ved siden av. Du blir så bedt om å skrive inn PIN-koden din. Det var det, sparingen vil nå skje av seg selv!

Hvordan du stopper en trigger:

Om du vil stoppe en trigger, går du til samme sted som du aktiverte den. Hvor det tidligere sto «Start» vil du nå få alternativet «Stopp» som du da trykker på.

Påbegynte transaksjoner kan ikke kanselleres, men alle fremtidige overføringer vil bli stanset. Du kan selvsagt overføre pengene tilbake til bankkontoen din når transaksjonen er gjennomført.