Såklart kan du skapa dagliga transaktioner!

Vill du spara det som dagligen behövs till din dröm genom att en transaktion skapas per dag så kan du välja att justera summan på ett redan existerande dagligt sparhack. Exempelvis genom att justera "Bli vego", som normalt skapar en transaktion om 30kr/dag till den dröm som den är aktiv i. Namnet får du ignorera om det inte gäller dig 😉

Hur? Klicka in till "SPARA"-menyn bredvid din dröm, scrolla ner till Spara regelbundet och välj Se alla. Där inne finns massor av olika sparhacks som vi förberett, där det alltså står "SPARA XX kr /DAG". Välj det där antingen summan eller själva namnet passar dig. Klicka på ikonen till sparhacket och sedan på skiftnyckeln i nedre hörnet, så kan du uppdatera summan (ej namnet). När detta är gjort, så startar du ditt sparhack, med din nu nya valda summa som kommer dras varje dag.

Ett annat alternativ är att helt enkelt klicka på rubriken Engångsspar (nedanför Autospar) och välja att manuellt sätta in en av dem summorna i din dröm. Detta måste då upprepas per dag, de sker alltså inte automatiskt.

Du kan även fylla i det vita fältet högst upp i Spara-menyn med en valfri summa och välja att den ska överföras en gång. Men även detta sätt kräver att du själv går in och upprepar det varje dag.

Heja sparhack - för vem älskar inte autospar och enklast möjliga väg till drömmen?