All Collections
Sverige
Så fungerar det
Jag vill spara dagligen, hur gör jag?
Jag vill spara dagligen, hur gör jag?

Engångsspar eller dagligt sparhack är lösningen!

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Såklart kan du skapa dagliga transaktioner! 

Vill du spara det som dagligen behövs till din dröm genom att en transaktion skapas per dag så kan du välja att justera summan på ett redan existerande dagligt sparhack. Exempelvis genom att justera "Bli vego" som normalt drar 30kr/dag till en summa du vill att den ska spara istället. Namnet får du ignorera om det inte gäller dig 😉

Hur? Klicka på SPARA-knappen nere i högerhörnet på skärmen, scrolla ner till kategorin Spara regelbundet och välj Se alla. Där inne finns massor av olika sparhacks som vi förberett, där vissa av dem visar "SPARA XX kr /DAG". Välj det dagliga sparhack där antingen summan eller själva namnet passar dig. Klicka på sparhacket och uppdatera summan (namnet kan ej ändras). När detta är gjort så väljer du i vilken dröm du vill aktivera sparhacket, med din nu nya valda summa som kommer dras varje dag.

Ett annat alternativ är att helt enkelt klicka på kategorin Engångsspar inne i Spara-menyn och välja ett manuellt dagligt sparhack. Det innebär att du sätter in en av dem summorna i din dröm en enda gång via tex . Detta måste då upprepas av dig varje dag, det sker alltså inte automatiskt.

Du kan även fylla i det vita fältet högst upp i Spara-menyn med en valfri summa och välja att den ska överföras en gång. Men även detta sätt kräver att du själv går in och upprepar det varje dag.


Heja sparhack - för vem älskar inte autospar och enklast möjliga väg till drömmen?

Did this answer your question?