Vill du aktivera ett dagligt, veckovist eller månadsvist sparhack som finns i din app, men du gillar inte den valda summan?

Det går hur bra som helst att justera summan på de befintliga sparhacken och utmaningarna som du ser i appen om själva hacket passar dig men inte summan.

Klicka på "SPARA" intill din dröm och välj ett sparhack som du vill justera. För att ändra, klicka på det sparhack du valt > klicka på starta > tryck på gröna värden för att ändra dem > när du är nöjd med summan, drömmen och eventuellt datumet om du väljer månadsspar så klicka på "SPARA" för att aktivera.

På detta sättet väljer du summa för sparhacket och kan spara din dagliga/veckovisa/månatliga summa.

Är det ett redan startat sparhack som du vill ändra så börjar du med att stoppa det, därefter kan du följa stegen ovan.