All Collections
Sverige
Vanliga frågor
Hur ändrar jag summan på ett sparhack?
Hur ändrar jag summan på ett sparhack?

Alla befintliga sparhack kan du ändra summa på

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Vill du aktivera ett dagligt, veckovist eller månatligt sparhack som finns i din app, men du gillar inte den valda summan? 

Det går hur bra som helst att justera summan på de befintliga sparhacken (och även vissa triggers) som du ser i appen om själva hacket passar dig men inte summan. 

Klicka på Spara-knappen nere till höger på skärmen och välj ett sparhack som du vill aktivera. För att ändra: klicka på Starta > tryck på gröna värden för att ändra dem > när du är nöjd med summan, drömmen och eventuellt datum/dag så välj vilken dröm du vill aktivera de i och på Spara för att sätta igång det.

ÄR du inne i din dröm redan kan du givetvis starta sparhack även därifrån genom att trycka på den gröna Spara-knappen därinne. Då kommer du också till sparamenyn och kan utföra samma sak som ovan. Enda skillnaden är att du inte behöver välja dröm att starta sparhacket i, för appen känner av vilken dröm du är inne i och startar automatiskt i just den då.

Har du ett redan startat sparhack som du vill ändra? Då börjar du med att stoppa det inne i drömmen, därefter kan du följa stegen ovan. Man kan nämligen endast ändra i sparhacket före man aktiverar det.

Did this answer your question?