Konto og overføringer
Hvordan endrer jeg kontonummer i appen?

Dette kan du gjøre under "instillinger"

Updated over a week ago

Du kan fint bytte kontonummeret som du har koblet til drømme-kontoen din.

Dette gjør du ved å klikke på tannhjulet på startsiden, og deretter på «Kort». Her kan du oppdatere informasjonen din og angi nytt kontonummer. Etter du har byttet, må kontoen verifiseres. Dette kan ta opp til syv virkedager, avhengig av hvilken bank du har.

Husk at kontoen du oppgir må være din private. Det må òg være mulig å lage AutoGiro-avtaler, det er disse som gjør at du kan bruke de automatiske sparehacksene i appen!