Konto og overføringer
Hvordan sletter jeg Dreams-kontoen min?

Dette kan du gjøre under "innstillinger"

Updated over a week ago

Hvis du ønsker å slutte å bruke Dreams, begynner du med å ta ut pengene du har der. Pågående transaksjoner må også få gå sin gang. Når dette er gjort kan du avslutte kontoen din. Dette gjør du ved å trykke på tannhjulet på startsiden > "Avslutt Dreams-brukerkonto".

Om du ikke er helt sikker på om du vil slette kontoen din, kan du selvsagt velge å bare ta en pause fra sparingen. Du kan og ta ut pengene dine uten at du trenger å avslutte kontoen. Da kan du helt enkelt sette i gang sparingen igjen når du selv har lyst, uten å måtte registrere deg på ny.

Om du likevel bestemmer deg for at det er på tide å gi seg, ville det betydd mye for oss om du tok deg tid til å gi oss en liten feedback. Kanskje det er noe vi kan gjøre bedre i fremtiden? Du når oss her.