Slik fungerer det
Kan jeg bytte telefonnummer?

Ja, i innstillinger.

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Om du har byttet telefonnummer kan du selvsagt oppdatere med rett telefonnummer i Dreamskontoen din!

Du kan enkelt endre telefonnummer ved å klikke på tannhjulet øverst i venstre hjørne på startsiden og gå inn på "Telefonnummer". Når du har gjort dette kobles du videre til din BankID og blir bedt om å angi koden din. Etter dette kan du oppdatere informasjonen og angi ditt nye telefonnummer.

Det er telefonnummeret ditt som er brukernavnet du bruker når du logger inn i appen. Du kan oppgi ditt nye telefonnummer for innlogging etter at du har endret det.

Du kan også bare fortsette å logge inn med det nummeret du allerede har registrert som brukernavn i appen. Du trenger altså ikke ha tilgang til ditt gamle telefonnummeret, det er nok at du husker det.