Ja. Alt du gjør i Dreams-appen skjer på dine vilkår og er helt privat.

Vi tilbyr også Gruppe-drøm. Her kan man følge hverandres drømmer, eller spare til felles mål. Kanskje du skal kjøpe hus med kjæresten eller skal på vennetur til Spania?

For å inviterte til Gruppe-drøm klikker du på > Drømmebildet, deretter > Gruppen oppe i midten av skjermen. Her kan du inviterte venner til å bli med i drømmen din. Du kan også inviterte venner som ikke har Dreams-appen installert.