Du kan når som helst ta ut pengene du har spart i drømmen, og den trenger ikke å være ferdig spart opp til. Du kan ta pengene ut til din egen bankkonto, eller overføre dem til en annen drøm.

Slik overfører du pengene dine:
- Åpne appen og sjekk at du står på siden som heter "hjem"
- Under beløpet du har spart står det "Administrer transaksjoner" klikk på den.
- Nederst på skjermen som kommer opp finner du "overfør penger", og her kan du velge fritt hvilken drøm du vil overføre fra, og beløpet du vil ta ut.

PS: Du kan også ta ut penger direkte fra en drøm. Da klikker du på drømmebildet og velger "Ta ut penger" på neste skjerm.

Pengene vil være på bankkontoen din i løpet av 1-3 virkedager. Overfører du mellom drømmer vil dette vise i appen med en gang.