Manuelle overføringer innebærer at du initierer en transaksjon manuelt hver gang du vil spare. Kanskje du har fått lønn og vil sette inn en hundrings, eller at du tar med matpakke på jobb i stedet for å kjøpe lunsj, og sparer de pengene?  Eller kanskje en 20-kroning fordi du tok trappen, og ikke heisen? Ved hjelp av denne spare metoden velger du altså selv når og hvor mye du vil spare. 

Et annet alternativ er å aktivere autosparing. Kanskje det føles bedre at en viss sum dras jevnlig? I så fall er autosparing rett sparemåte for deg. Du kan velge å spare automatisk på ukentlig eller månedlig basis.

Et tredje alternativ er å aktivere en trigger. Disse fungerer nesten på samme måte som autospar, i og med at trigger-transaksjonene også skjer automatisk. Men her kan det være ulike summer som trekkes hver gang basert på hvilken trigger du har aktivert. Triggere kan være for eksempel Autopilot som tar deg i mål i tide, eller Tyven som "stjeler" til drømmene. 

Triggere er til for å gjøre det morsommere å spare litt mer. For å finne ut av hvordan hver enkelte trigger fungerer kan du lese beskrivelsen av dem i appen!

Kan jeg lage egne sparehacks? 

Ja! Dreams er designet for at du skal kunne gjøre appen til din egen. Dropp nattmaten, spar hver gang du kjenner deg ekstra bra, eller konkurrer om hvem som kommer først i mål med de andre du sparer med. 

Du skaper enkelt sparehacks gjennom å klikke på "Spar" ved drømmebildet, og så på plusstegnet. Du kan gjøre det til en manuell sparehack, eller til en utfordring. Legg til et bilde, navngi hacken, sett et beløp, angi om det skal dras hver uke eller måned og legg til en beskrivelse (valgfritt).

Did this answer your question?