Slik fungerer det
Hvordan fungerer Dreams-kontoen min?

Alt på en konto, men så mange drømmer du vil!

Omid Tabari avatar
Written by Omid Tabari
Updated over a week ago

I Dreams tror vi at sparing er en viktig del på veien mot dit du vil. Vi ber deg om å definere konkrete mål som vi hjelper deg med å oppnå, og gir deg enkle sparetips, som å lage mindre delmål, eller å kutte ut små, unødvendige hverdagsutgifter. Drømmekontoen som du skaper hos Dreams forvaltes trygt av Storebrand, men håndteres via Dreams.

Åpnes det en ny sparekonto hver gang jeg skaper en drøm?

Når du oppretter en konto hos Dreams, legges pengene du sparer inn på denne kontoen. Systemet vårt skiller de ulike sparemålene og transaksjonene dine, og sørger for at hver krone går inn på den rette drømmen, selv om alle pengene ligger på samme konto. Du slipper å tenke på ulike kontotyper. Digg!

Hvor mye kan jeg spare i Dreams-kontoen?

Hvor mange drømmer har du? Du kan skape et ubegrenset antall drømmer