Registrering
Hvor finner jeg PIN-koden min?

PIN-koden din er privat, og du velger den selv under registrering.

Anette Kathenes avatar
Written by Anette Kathenes
Updated over a week ago

Iblant blir du spurt om å oppgi en firesifret PIN-kode i appen. Dette kan være når du vil aktivere en ny sparehack eller skal gjøre en manuell overføring til drømmen din. PIN-koden din er privat, og du velger den selv under registreringsprosessen.

Har du glemt PIN-koden din eller ikke valgt en enda? Ikke noe problem. Klikk på tannhjulet på startskjermen så får du opp en meny over innstillingene dine. Her kan du enten bytte PIN-kode, eller velge din første ved å identifisere deg med BankIDen din!