All Collections
Norge
Sikkerhet og rettigheter
Hvordan er sikkerheten i appen?
Hvordan er sikkerheten i appen?

Sikkerhet er vår høyeste prioritet!

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Du kan kjenne deg helt trygg! Sikkerheten er vår høyeste prioritet i Dreams. Derfor sørger vi for at pengene er like trygge hos oss som hos din vanlige bank.

Sikkerhetssystemene våre oppfyller de samme kravene som hos andre norske banker og all informasjon beskyttes av sterke krypteringer for ytterligere å forsvare mot datainntrengning. De fleste banker har ett beskyttelseslag, mens i Dreams er beskyttelseslaget dobbelt. Vi beskytter all data som sendes, mottas og lagres med to lag krypteringer, både symmetrisk og asymmetrisk. Dette betyr at vi har en sterk sikkerhet i Dreams.

 Vårt strenge krav til sikkerhet gjelder i alle prosesser for hvordan vi sender, tar imot og lagrer informasjon på Internett. Samarbeidet med Storebrand gir en sikker bankinfrastruktur og pengene dine beskyttes av innskuddsgaranti. Dreams har ikke innsyn i kontoen du kobler opp og vi kan heller ikke gjøre overføringer. Du bestemmer selv hvordan du vil at sparingen din skal være, og når du vil gjøre transaksjoner.

Samarbeidet med Storebrand gir en sikker bankinfrastruktur. Når du registrerer deg åpnes automatisk en konto i ditt navn hos bankpartneren vår, Storebrand. Pengene dine er beskyttet av innskuddsgaranti, som vi si at om noe skulle skjedd med Storebrand eller Dreams, er du sikret for opptil 2 millioner kroner. Pengene dine ligger hos Storebrand, så de vil aldri bli påvirket om Dreams skulle gå konkurs. 

Overføringer mellom bankkontoen og drømmekontoen din avhenger av AutoGiro og pengene dine kan ikke flyttes til andre kontoer. Vi har ingen innsyn i kontoen du kobler til oss og vi har ikke mulighet til å gjøre overføringer. Det er bare du som kan gjøre transaksjoner.

Du har 100% kontroll over når, hvor mye og hvor ofte du overfører penger, og du har når som helst mulighet til å flytte pengene dine tilbake til din bankkonto.

Om du klikker på drømmen kan du selv se alle transaksjonene du har gjort og eventuelt styre om du vil stoppe sparehacks. Du kan også klikke på "Transaksjonene dine" i startsiden for å se din detaljerte transaksjonshistorikk. 

Du kan overføre hele, eller deler av summen på din drømmekonto tilbake til din bankkonto (som er koblet opp mot ditt bankkort) akkurat når du vil. Gjøres dette på en hverdag har du normalt sett pengene på konto innen 24 timer.

Vi håper du føler deg trygg i Dreams! 

Did this answer your question?