Hvem kan bruke Dreams?

Hvilke krav stiller dere for at man skal kunne åpne en konto hos Dreams?

Anette Kathenes avatar
Written by Anette Kathenes
Updated over a week ago

Du kan bruke appen dersom du:

• Har fylt 15 år,

• Har norsk BankID,

• Er folkeregistrert i Norge (eller har konto hos Storebrand fra før).

For å åpne en Dreams-konto behøver vi tilgang til personopplysningene dine. Du kan derfor ikke bruke appen dersom du har beskyttet identitet eller adresse.

Opplever du problemer med registrering, når du legger inn kontonummeret ditt, og får gjentakende melding om at «alt er klart»? Da kan det være at noen av punktene over ikke stemmer, som gjør det vanskelig for appen å koble seg til din BankID.

Så lenge disse tingene stemmer for deg, kan du bruke Dreams-appen. Hvis det ikke gjør det, kan du kanskje ta en titt på vår Facebook-gruppe Nordic Dreamers istedenfor. Den er åpen for alle drømmere på jakt etter inspirasjon ✨

------

Alt stemmer, hvordan finner jeg appen?

Dreams kan lastes ned fra den norske AppStore og GooglePlay. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android.

For å være sikker på at appen fungerer som den skal, anbefaler vi å alltid ha oppdatert mobiltelefonen til det nyeste operativsystemet. Husk å filtrere til "Bare iPhone" dersom du bruker iPad