En överföring kan misslyckas av många olika skäl. Det som då skett är att din hembank av någon anledning har nekat dragningen, så inga pengar har lämnat ditt lönekonto mot ditt Dreamskonto för just den aktuella summan. Den vanligaste anledningen är att täckning saknas på kontot.

Saldot i appen justeras då ner i efterhand, transaktionerna kan du kontrollera genom att klicka på "Hantera pengar > "Se transaktioner".

Om transaktionen misslyckats görs inga nya försök att dra summan. Vill du fortfarande vill spara den summan så går det superbra att skapa en manuellt transaktion.

_______________

Gör då såhär: Klicka på "SPARA"-knappen intill din drömbild, överst i den menyn dyker ett vitt fält upp  där du skriver in summan och sen väljer du att den ska vara en engångsinsättning så har du kompenserat för det transaktion som misslyckades och din dröm är på rätt väg igen! 👍