Kan jag spara ihop med andra?

Javisst - starta en gruppdröm!

Updated over a week ago

Världens roligaste grej! Bjud in hela kompisgänget och spara inför resan, sommarens festival eller varför inte spara ihop till bröllopet tillsammans med din partner? Bara ni sätter gränserna och ni väljer ert mål helt fritt.

Allt du behöver göra är att skapa en dröm och bjuda in den/de som du vill spara med till en så kallad gruppdröm genom att välja att smsa någon av dem du har i din telefons adressbok.
Antingen så skapar du en helt ny dröm eller så bjuder du in till en dröm som du redan har. Alla medlemmar i gruppdrömmen får varsin version av drömmen i sin app och alla sparar till att nå målsumman på varsitt konto men ni ser varandras sparande och följer varandra. Vi har även en kul och motiverande topplista som visar hur stor procentandel av drömmen som alla deltagarna har sparat ihop hittills! Vem sparar mest?!
Det totala saldot i en gruppdröm visar vad alla sparat ihop, och om du vill se hur mycket bara du själv sparat så klickar du in på drömbilden.

Tänk på att summan du anger som mål, är per person, så om ni är två pers som ska spara till 20 000 ihop så ställer du in 10 000 som mål i drömmen för det blir då era respektive halvor att spara ihop till. I en gruppdröm har ni varsin version av drömmen med olika konton, och summan man sparar till kan inte delas annat än helt jämnt mellan deltagarna (i nuläget).

Ett tips till er gruppdröm är att aktivera sparhacket Härmapa, som är utvecklad specifikt för att göra gruppdrömmar roligare! 🐵

Vill du avsluta gruppdrömmen?

Din dröm som är en gruppdröm är fortfarande privat, vilket du kan läsa mer om HÄR.