Hur sparar jag pengar?

Klicka bara på Spara hörnet på hemskärmen

Updated over a week ago

Du har laddat ner appen och kopplat ditt konto, nu ser du att du har 0 kr sparade i din hemvy i appen. Hur kommer du igång med sparandet? Enkelt!

Klicka på DRÖMMAR längst ner på skärmen på första sidan i appen (eller svep till höger bara) så kommer du till drömvyn, och där skapar du din första dröm.

Nu när du har din dröm, klicka på SPARA-knappen nere i högra hörnet så kommer du till en fullspäckad meny med alla sparhack. Det är här sparandet väljs! De olika sparhacken använder du för att styra sparandet till dina drömmar. De är uppdelade i tre kategorier: Triggers, Autospar och Engångsspar. Klicka gärna runt i menyn och upptäck alla spännande val!
När du ser ett sparhack som du vill aktivera så klickar du helt enkelt på STARTA-knappen. Du kan då justera summa (och på vissa sparhack även datum/dag) innan du godkänner det med pinkod eller bankID.

Vad betyder då de olika kategorierna?
Engångsspar betyder att du gör en engångsinsättning och att du gör en insättning endast en gång, till exempel om du lånar på bibblan och vill spara en symbolisk summa för att du inte köpte boken till din dröm. Engångs är bra också bra när du vill spara lite extra någon månad. Autospar och triggers är till för kontinuerligt sparande. I auto finns utmaningar som är både dagliga, veckovisa och månadsvisa, såsom "Bli vego", där 30 kr sparas per dag. Triggers är lite roligare utmaningar, här finns både "Autopiloten", som sparar exakt det som behövs till din dröm på veckovis basis och vår storfavorit "Tjuven". Utöver det finns även "Raketen" som är ett sparspel som går ut på att samla guldkronor som du sen kan välja om de ska dras från ditt konto och sparas på Dreams.

Vill du inte använda våra färdiga sparhack så kan du även starta ett regelbundet sparande per vecka/månad på valfri summa eller chippa in en extra slant genom att skriva in summan i det vita fältet överst i sparamenyn.

Om du ändå inte känner att du hittat rätt sparsätt för dina drömmar, så kan du även skapa ditt helt egna sparhack! Läs allt om det HÄR.

Är du nyfiken på att slå på investeringar och fondspara i din dröm? Läs mer här.

Kör hårt med sparandet nu!😄👌