Hur aktiverar jag en trigger?

På samma enkla sätt som alla andra sparhack!

Updated over a week ago

För att aktivera en trigger klickar du på Spara-knappen nere i högra hörnet av skärmen. Här kan du sedan scrolla ner till rubriken Triggers och klicka på Se alla och då får du fram hela listan på de triggers vi erbjuder i appen. Du kan läsa mer om hur varje trigger fungerar genom att klicka på dess ikon. Om du hittar en trigger som verkar rolig trycker du på Starta för att aktivera den. Du kan då få valet att ställa in summa på några av dem, men inte på alla. Det beror på deras funktionalitet helt enkelt.
Bekräfta sedan detta med din PIN-kod eller bankID och efter det är triggern igång!

EXTRA: Nästan all sparhack kan du redigera summan på, även vissa triggers. Tycker du att det är för mycket eller för lite som triggern förutbestämt kommer spara åt dig, så ändra summan bara! Detta måste alltid göras före man startar triggern. Vill man ändra ett sparande man redan har igång, måste man först stoppa det sen börja om på nytt och göra stegen ovan innan man startar det (igen) på nya summan.

Du gör på samma sätt även om det är ett annat sparhack än en trigger som du vill starta! 😄👌

Läs mer om hur du startar andra sparhack i din dröm.
Och hur du stoppar aktiva sparhacks