Var lagras pengarna?

Hos Ålandsbanken

Updated over a week ago

Dina pengar förvaras tryggt på ditt konto vår Ålandsbanken och omfattas av den statliga insättningsgarantin.

För att kunna erbjuda dig och dina pengar högsta möjliga säkerhet samarbetar Dreams med Ålandsbanken som är vår bankpartner. När du registrerar dig hos Dreams och öppnar ditt drömkonto, öppnas själva kontot hos Ålandsbanken där dina pengar sparas i tryggt förvar. Transaktionerna du initierar sker i ett slutet system mellan ditt bankkonto och Dreamskontot. Pengarna kan alltså inte ta vägen någon annanstans, eftersom systemet är slutet.

De pengar som du sätter in till ditt Dreamskonto hamnar alltså på ditt konto hos Ålandsbanken och när du gör uttag så kommer pengarna tillbaka till det bankkonto som du har skrivit in direkt i appen.

Du kan läsa mer om säkerheten i appen om du klickar här. 😊