Om Dreams
Varför ett Dreamskonto?

Uppfyll dina drömmar!

Updated over a week ago

På Dreams tror vi att sparande i slutändan handlar om att uppfylla dina drömmar. ✨

Dreams är en genväg till ditt drömliv. Vår app hjälper dig spara mer, spendera mindre och uppfylla dina drömmar - samtidigt som du bidrar till en friskare planet.

I appen skapar du drömmar, eller sparmål om du så vill, som är viktiga för just dig. Vi hjälper dig att uppnå drömmarna genom sparande med smarta sparhack och tips, inspiration till bättre vanor och belöningar för mer medveten konsumtion.

Gör som flera av våra användare och planera hela ditt år med Dreamsappen! Sätt upp stora och små drömmar, en massa härliga drömmar men också de där välbehövliga drömmarna (hej buffert!) och få bättre kontroll på din ekonomi med vår beprövade metod.

Ditt Dreamskonto förvaltas tryggt av vår partnerbank Ålandsbanken och sparandet har självklart insättningsgaranti. Du hanterar själv allt som har med kontot att göra enkelt via vår app, oavsett om det handlar om sparande, överföringar, drömmar eller uttag.