Vad händer när jag uppnått min dröm?

Du väljer - ta ut pengar eller fortsätta spara!

Updated over a week ago

Först av allt vill vi säga grattis och hoppas att du när dagen kommer ger dig själv en stor klapp på axeln, det förtjänar du! 😍🎉🌟

Att förverkliga en dröm är bland det häftigaste som finns. Efter det är det kanske dags att faktiskt ro drömmen i land och njuta av resultatet av ditt sparande?

När du vill använda dina pengar tar du ut dem från Dreamskontot genom att föra tillbaka dem till det lönekonto du registrerat. Överföringen tar 1-2 bankdagar. Sedan hoppas vi att både Dreams och ditt sparande gav mersmak och att du påbörjar en ny dröm. 😉

Vill du spara mer pengar i en dröm som gått i mål, så kan du klicka på Ändra bredvid drömbilden och justera målsumma eller måldatum (allt går att redigera!) så kan du fortsätta spara i samma dröm (eller döpa om den till något annat förstås).

_______________________________________________

Klicka vidare om du vill läsa mer om hur du ändrar en dröm, tar ut pengar, säljer fondandelar eller avslutar en dröm.