Sverige - Dreamskortet
Hur tar jag ut pengar från kortet?
Updated over a week ago

Är det möjligt att göra överföringar från ditt Dreamskort? Självklart!

Detta gör du genom att klicka på den gröna symbolen i nedre högra hörnet > Välj Banköverföring.

Fyll i mottagarens fullständiga namn, bankkontonummer samt personnummer. Klicka på Nästa och bekräfta att alla uppgifter stämmer, klicka till sist på Skicka och överföring är skapad!

Det tar omkring 1-2 bankdagar för pengarna att landa på det angivna kontot och under tiden kan du använda ditt Dreamskort precis som vanligt!