Om dreamskortet
Updated over a week ago

När du skapat ditt konto så beställer du ditt kort för att komma igång och nyttja erbjudandet. Hos oss kan du ha ett Mastercard debitkort och kortet beställs direkt genom appen. vi erbjuder inte ett kreditkort.

Du kan både ha plastkort och/eller ett digitalt kort, det går använda ditt digitala kort genom Apple Pay. Du kan ha ett kort per konto. Kortets pinkod, kortnummer och CVC finner du genom appen, detta pga säkerhet.

Vi beräknar utsläpp av växthusgaser för varje köp du gör på kortet så att du kan utvärdera dina vanor ur ett klimatperspektiv.

Om du av någon anledning förlorat ditt kort kan du spärra det genom appen, du beställer även ett nytt kort direkt genom appen.

Du kan sätta din egen gräns för hur mycket pengar du kan spendera med kortet. Du kan välja vilka regioner kortet ska fungera i. Du kan välja om det ska gå att ta ut pengar i ATM:er eller ej, om kortet ska kunna användas kontaktlöst eller ej. Du kan välja om ditt kort ska kunna användas med magnetremsa eller ej. Du kan tillfälligt frysa ditt kort (pausa) och du kan oåterkalleligt blockera det. Har du blockerat ditt kort så kommer du behöva beställa ett nytt kort, som du då gör via appen.