Sverige - Dreamskortet
Fungerar kortet utomlands?
Updated over a week ago

Ditt kort fungerar utmärkt att använda utanför Sverige! Du kan ta ut pengar i en bankomat över hela världen mot en kostnad på 20 kr (både i Sverige och utomlands). Kontanter kommer med ett större klimatavtryck jämfört med kontantlösa köp, vi tipsar därför om att använda det fysiska eller digitala kortet vid köp.

Det finns en utländsk valutakurs (1,5%) när du tar ut i utländsk valuta alternativ gör köp i utländsk valuta. Om du, när du betalar med ditt kort utomlands, får möjligheten att välja valuta så tipsar vi om att du alltid väljer landets aktuella valuta, framför kontots valuta (sek), då detta oftast ger den bästa valutakursen.