Sverige - Dreamskortet
Behöver jag ett fysisktkort?
Updated over a week ago

Du behöver egentligen inget fysisktkort. Det går jättebra att använda enbart den digitala varianten av ditt kort, men det finns tillgängligt att beställa ett fysiskt kort om du skulle önska ha ett. Du kommer då att få tillgång till både ett fysiskt plastkort, samt att du har ett digitalt kort.

Både det fysiska och digitala (Apple/Google pay) dreamskortet kan användas för att betala i fysiska butiker och för att ta ut pengar genom en bankomat, både i Sverige och utomlands. På så vis behövs inget fysiskt platskort, vilket är ett bra miljöval. ☘️

Om du önskar ett plastkort så beställer du detta direkt genom appens inställningar, klicka på profil-symbolen i övre högra hörnet > beställ kortet.