Sverige - Dreamskortet
Hur skaffar jag dreamskortet?
Updated over a week ago

Du beställer ditt dreamskort direkt genom appen - genom att trycka på korttabben -> aktivera kortet. Du kommer därefter att får svara på några frågor och sedan får du tillgång till dreamskortet. Frågor och funderingar? Support finns för dig i chatten, vardagar 09-17.

För dig som önskar beställa ett fysiskt kort så görs detta direkt genom appens inställningar. Klicka på profil-symbolen i övre högra hörnet > beställ kortet. Kortet skickas till din folkbokföringsadress, det tar omkring 7 bankdagar.