Ofte stilte spørsmål
Kan jeg ha drømmer uten sluttdato?

Ja, du kan velge bort både sluttdato og målsum på drømmen din.

Anette Kathenes avatar
Written by Anette Kathenes
Updated over a week ago

Noen drømmer gjør seg best ved å ha en bestemt dato man skal nå den innen. Bryllup er kanskje et godt eksempel? Samtidig er det andre drømmer, som den populære "bufferten", som kanskje aldri blir stor nok. Hvem vet når vaskemaskinen velger å streike, eller 2-åringen tisser ned sofaen? Uventede kostnader kan oppstå når man minst venter det, og da er det fint å stå klar med pengene på konto.

Derfor finnes det nå tre forskjellige typer "åpne drømmer" i appen:

1. For den som ikke har det travelt
    - En drøm med navn + totalsum, men ingen sluttdato for drømmen.

2. Når man trenger en utfordring
    - En drøm med navn + sluttdato, men ingen totalsum.

3. Buffer - alltid greit med litt ekstra
    - En drøm med navn, og verken sluttdato eller totalsum.

Om du allerede har en påbegynt drøm uten disse funksjonene, er det nå mulig å endre dette. Da trykker du på drømmebildet - innstillinger - og her kan du til eksempel fjerne sluttdatoen. Prøv deg frem og se hva du trives best med! Har du spørsmål om åpne drømmer er du velkommen til å kontakte oss på chatten in-app.

Av alle alternativene håper vi at du finner den som passer deg best 🌟