Vart ser jag min transaktionshistorik?

Du kan se transaktioner per dröm eller totalt

Updated over a week ago

Sjävklart ska det vara enkelt att ha översikt på sitt sparande i appen och det kan därför vara bra att hitta till listan med transaktionshistoriken.

Du finner den om du i hemskärmen klickar på Hantera transaktioner och sen vidare till Se transaktioner.
Här listas alla transaktioner från idag och bakåt i tiden, och man ser tydligt statusen på dem. I ovankant kan du välja om du vill se Alla tillsammans eller uppdelat Per dröm.

Ett bra tips är att kika i denna lista när man är osäker på om en överföring har lyckats eller inte (kanske har man lagt märke till att saldot är mindre) eftersom statusen på varje transaktion står tydligt här.