Kalenderkaos

Spar på alle rare merkedager.

Updated over a week ago

Dette er en av triggerne du kan spare med i Dreams.

Kalenderkaos hjelper deg å spare lite, og ofte. Hver gang en rar merkedag dukker opp i kalenderen, sparer Kalenderkaos 10 kr for deg. Du kan også redigere triggeren, og velge et høyere beløp. Vi henter de rare dagene fra denne listen.

Det finnes mange spesielle merkedager som vi ikke får beskjed om på den mer tradisjonelle kalenderen på kjøleskapet 🗓 Vaffeldagen slår til 25. mars, mens det den 16. april er helt OK å dukke opp på jobb i nattbuksa på Pysjamas-dagen.

Har du sjekket om nettopp dagen i dag står for noe spesielt?

_______________

Som med alle våre triggere kan du selvsagt velge å avslutte Kalenderkaos akkurat når du vil.