Triggere
Hva er "Sparehacks"?

Våre små hjelpere som sørger for at du når drømmen din i tide

Anette Kathenes avatar
Written by Anette Kathenes
Updated over a week ago

«Sparehacks» er hva vi kaller våre små hjelpere, som skal gjøre det å spare med Dreams både lettvint og moro.

Når et sparehack blir aktivert vil det automatisk spare penger for deg. De settes over fra bankkontoen du registrerer når du begynner å spare, og inn på valgte drøm. Beløpet som settes over, vil variere ut ifra hvilket mål du har satt - og hvilket sparehack du velger. Du kan når som helst velge å stoppe et sparehack.

Hos Dreams har vi ett bredt utvalg av sparehacks, fordi vi vet at vi som mennesker sparer forskjellig. Kanskje trenger du din egen Autopilot, som gjør hele jobben for deg? Eller kanskje du syns det er spennende å utfordre deg selv til å lage matpakke istedenfor å lunsje ute hver dag? Vi har et helt hav av sparehacks, og flere forskjelligere "Triggere" - de kan du lese mer om på linkene under. Vi tørr å vedde på at du finner minst én som passer for deg!

Våre ulike triggere er: 50/50, All in, Autopilot, Everest, Følg børsen, Hermeape, Kalenderkaos, Månegal & Tyven.  Triggere er en underkategori av Sparehacks. Du kan se alle sparehacksene våre i appen.

Sparehacks kan aktiveres i hver enkelt drøm, og du kan velge å ha én eller flere.

_______________

Hvordan du aktiverer et sparehack:

Finn frem appen, og klikk «Spar» på en av drømmene dine. Her får du en rekke valg av forskjellige metoder å spare på. Trykker du på «Vis alle» ved siden av en kategori, får du opp hele listen av sparehacks. Så er det egentlig bare å velge å vrake! For å lese mer om et spesielt sparehack trykker du på navnet, og om du vil aktivere det trykker du på «Start» ved siden av. Du blir så bedt om å skrive inn PIN-koden din. Det var det, sparingen vil nå skje av seg selv!

Hvordan du stopper et sparehack:

Om du vil stoppe et sparehack, går du til samme sted som du aktiverte det. Hvor det tidligere sto «Start» vil du nå få alternativet «Stopp» som du da trykker på.

Påbegynte transaksjoner kan ikke kanselleres, men alle fremtidige overføringer vil bli stanset. Du kan selvsagt overføre pengene tilbake til bankkontoen din når transaksjonen er gjennomført.