Logga in via hemsidan?

Om du inte kan logga in via mobilen

Updated over a week ago

Det går att logga in på sitt Dreamskonto via vår hemsida, men du kan inte styra ditt sparande som i appen där.

För närvarande så går det att se sitt saldo och logga ut sig själv remote från den telefon där en senast loggat in. Loggar du ut dig själv så stänger du även av samtliga sparhack du har aktiverat i appen. Toppen att göra om en exempelvis har blivit av med sin telefon och vill pausa sparandet en stund 👍

Du kan även avsluta hela ditt Dreamskonto via hemsidan eller chatta med oss i inloggat läge om du av någon anledning inte kan chatta med oss via appen. Då kan vi se din kontoinformation och hjälpa dig lättare.