Skapa drömmar utan slut

Låt inte din dröm begränsas av datum eller summa

Updated over a week ago

För dig som vill spara utan mål eller summa så finns även den möjligheten i appen. Vissa drömmar, tex en allmän buffert eller pensionsspar kanske mår bättre av att inte begränsas av ett slutdatum eller en målsumma.
Det är helt upp till dig om du vill ange dessa inställningar när du skapar din dröm, det går fint att lämna fältet tomt och trycka Klar direkt annars.

Självklart går det även bra att ändra inställningarna på en redan befintlig dröm om man vill ta bort slutdatum eller målsumma i någon av dem man redan påbörjat. Då väljer man att rensa fältet och trycka på Klar.
Du kan välja att ta bort det ena av dem, eller båda.

Vi kan förklara lite mer om de 3 olika typerna av drömmar utan slut som man kan skapa i appen:

1. Den första nya typen av dröm utan slut har ett namn+slutsumma, men inget slutdatum när summan måste vara uppnådd, utan det blir pengarna som styr Ingen tidspress alltså! Kanske drömmer du om att köpa en elbil i framtiden men det får bli när pengar finns helt enkelt?

2. Andra typen är en dröm som har ett namn+slutdatum, men ingen målsumma. Detta är ett alternativ för dig som vill utmana dig själv att spara så mycket du kan under den givna tiden. Om du tex ska spara ihop extra pengar innan pensionen om 10 år, men inte har en bestämd summa att uppnå. Du kanske räknar alla sparade pengar som en bonus,  hur mycket det än blir.

3. Om din dröm bara har ett namn, tex buffert, men varken målsumma eller slutdatum för att du inte riktigt vet vad du vill ha sparandet till, så fungerar det nu fint att skapa en sådan helt öppen dröm också. Då liknar det mer sparandet man brukar ha på sin vanliga bank. Men det är mycket roligare via Dreams förstås!

Alla dessa alternativ finns för att du ska kunna drömma så som det passar dig!🌟